17.11.15

"ADIÓS MUCHACHOS" DE CDC A JUNTS PEL SÍ?

Vistes les darreres declaracions de destacats membres del govern de la Generalitat i de CDC, semblaria que aquests estan entonant, ja de manera indissimulada, el "adiós muchachos" a Junts pel Sí.

Efectivament, el Conseller Mas-Colell, en un article publicat a la premsa, ha deixat dit que el pacte amb la CUP i la declaració d'independència diferida aprovada al Parlament amb els vots de Junts Pel Sí i la pròpia CUP, és el que tècnicament es coneix com un autèntic i complet "Sin Dios".
De la seva banda, el totpoderós Conseller de la Presidència de la Generalitat, destacat dirigent de Convergència, fidel escuder d’Artur Mas (ningú es creu que hagi dit això sense l'aquiescència del President en funcions) i cap de llista de CDC (ah, calla, no, que ara es diu "Catalunya i Llibertat"), Francesc Homs, ha dit més o menys el mateix que Mas-Colell i ha afegit que, com que no tenen la suficient força per "fer la independència" (com si fos una magdalena d'aquelles que la poses al microones i surt llesta per menjar en 18 minuts), ell es presenta a diputat al Congrés per "pactar i dialogar" amb l'Estat. Essent així, em pregunto jo, -pobre de mi-, si "pa este viaje hacían falta alforjas". 
La sinceritat, ves per on, li ha costat a Homs una pila de retrets a les xarxes socials de “patriotes independentistes”  i sobretot l'admonició de Joan Tardà, alies Júpiter Tronant d'ERC, que li ha etzibat que es "deixi estar de punyetes" (que no és el mateix que enviar-lo a fer punyetes però gairebé), perquè la declaració d'independència és la "bíblia” (que no és el mateix que la hòstia però gairebé) i que la sagrada escriptura és això, sagrada, com pel PP i Ciutadans la Constitució, vaja. És el que té atrinxerar-se, que qualsevol tonteria es converteix en sagrada i a veure qui et baixa després del burro.
Sembla que a Can Junts Pel Sí sonen timbals d'eleccions i arribats a aquest punt, bromes les justes. Tot i que tal i com s'està desenvolupant el sainet de la política catalana aquests darrers temps, ves a saber si demà no ens despertem amb un pacte entre Junts Pel Sí  i la CUP perquè Mas presideixi el Club Nàutic de Premià (de Mar, és clar) o la Generalitat de Catalunya, per posar dos exemples així, tontos i l’atzar.

Adiós muchachos. O no!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.