21.12.08

SI VAS A ÀVILA, PREGUNTA POR LA DOLORES!

Maria Dolores de Cospedal, la secretària general del PP que no coneixen ni al seu poble, ha dit avui a Àvila - el seu poble- que la principal missió del PP es "treure de l'error els espanyols" que voten socialista, perquè per a ella els que ho fem estem equivocats. "Aquest és el drama d'Espanya", ha dit!!!

Els del PP ja no en tenen prou amb unir-se divinament als bisbes (alguns d'ells ancorats encara en Concili Vaticà I) per redimir els "pecadors de la pradera" (també els de la Maria Dolores, la que canta), sinó que ara volen redimir a tots aquells que -ves quin acudit!-tenim la mala costum de no votar-los.

La Dolores, emulant el "paro, despilfarro y corrupción" amb el que Aznar va fustigar els socialistes i en especial Felipe González, ha tingut un moment "Torrente" de creativitat quan ha dit que els socialistes som sinònim de "paro, soberbia y mentira". Que graciosa, la Dolores!!! Tant, que segons fons ben informades, als pocs minuts li han fet una oferta per interpretar el paper de Filemón en la nova entrega de "Mortadelo y Filemón" que està preparant la productora "Aznar/Botella Pictures". En una nota, el director de càsting ha declarat que li hagués agradat que interpretés a Mortadelo, però que no seria possible "por el bigote", de la Dolores, és clar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.